Priser er ekskl. moms.

VI HOLDER SOMMERFERIE LUKKET I UGE 29-30

Vindskeder m/ udluftning

DANMARKS BILLIGSTE METERPRIS PÅ VINDSKEDER MED UDLUFTNING!

Hvad gør en vindskede med udluftning?

En vindskede med udluftning anvendes til at afdække sternen på tagpaptage og lede regnvand ind på tagfladen. Profilet er udført med rektangulære huller for at give udluftning til tagkonstruktionen.

Køb vindskeder med udluftning og samlelasker hos BYGGEPROFILER.DK

Vores højkvalitets danskproducerede profiler fås i flere forskellige farver aluminium samt i zink. De er lavet i materiale med en godstykkelse på 1mm der giver det stivheden der sikre et flot look når det monteres. Derudover øger den høje godstykkelse holdbarheden på vindskederne. Med vores samlelasker kan du opnå uendelige længder på dine aluminiumsprofiler til en lav pris.

Montering af vindskeder med udluftning

Alle vores byggeprofiler er let monterbare. Dette gør sig også gældende her. Skulle du have forespørgsler angående hvordan man montere profilet sidder vi klar til at hjælpe dig med god service. Du kan til hver en tid kontakte os, uanset om du er privat forbruger eller professionel håndværker. Derudover har du muligheden for at se vores monteringsvideoer her på siden eller på vores Youtube-kanal.

Fordele ved vindskeder lavet i aluminium

Aluminium bidrager til at vores profiler er utroligt lette. Dette gør det nemmere at håndtere når de skal monteres. Selvom de er meget lette, så er de stadigvæk utroligt slidstærke og har en lang levetid. Aluminium er et klimabevidst valg, da det kan genbruges via omsmeltning.

Hurtig leveringstid på vindskeder med udluftning

Vindskeder med udluftning lavet i aluminium til lave priser og med hurtig levering
Kurv