Priser er ekskl. moms.

VI HOLDER SOMMERFERIE LUKKET I UGE 29-30

Vindskeder på specialmål

Vindskeder på specialmål gør at du kan få dine vindskeder i lige de mål du ønsker

Vindskeder på specialmål i materiale af høj kvalitet

Du kan få dine vindskeder på specialmål med en godstykkelse på 1mm, hvilket giver den forventede stivhed som resultere i et flot look. Udover det flotte look, er det en fordel at vælge profiler på specialmål, da du slipper for at skulle tilpasse profilerne, da de kommer i lige den længde du ønsker. Vores specialvindskeder kan fås til en utrolig billig pris. Du kan også få vindskeder og tagfod med udluftning.

Vindskeder leveres monteringsklar

Vi har gjort monteringen nem for dig som kunde. Dertil sidder vi altid klar med rådgivning, hvis du skulle have spørgsmål. Vi har herudover lavet monteringsguides, som er med til at guide dig igennem monteringsprocessen. Du kan se alle vores videoer på vores Youtube-kanal.

Vi bukker alt i aluminium og zink

Har du som privatkunde eller professionel håndværker en forespørgsel på noget i aluminium, zink eller andet tyndplade, så send den til os! Vi sidder klar til at løse guide dig til den rigtige løsning, for derefter at producere den til en rigtig god pris. Det kan være profiler med specielle mål, profiler i en specialfarve eller profiler med en tykkere godstykkelse.

Leveres senest 5 arbejdsdage efter bestilling

Du har din ordre senest 5 arbejdsdage efter din bestilling. Så kan du hurtigst muligt komme igang med at montere vores flotte profiler. Skulle ordren haste endnu mere er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vindskeder på specialmål i aluminium eller zink
Kurv