Priser er ekskl. moms.

Aluminiumsprofiler på mål

Du kan få dine aluminiumsprofiler og zinkprofiler på specialmål – vælg lige de mål du ønsker!

Køb aluminiumsprofiler på specialmål til lave priser

Vi leverer aluminium- og zinkprofiler lavet på specialmål hos BYGGEPROFILER.DK. Dette gælder blandt andet Sålbænke, Murkroner, Hatteprofiler og Vindskeder. Med vores aluminiumsprofiler på specialmål slipper du for at skære dine profiler til. Det vil sige at monteringen bliver gjort nemmere for dig som kunde. Og som vi siger, så er tid lig med penge. I sidste ende er vores mål med specialprofilerne at gøre det nemmest for dig.

Aluminiumsprofiler der er utroligt nemme at montere

Vores aluminiumsprofiler på specialmål kommer i lige den længde, du som kunde ønsker. Det vil sige at dine profiler bliver leveret direkte klar til montering. Vi sidder klar til at guide dig igennem monteringen af disse nemt monterbare aluminiumsprofiler. Dette gør vi via professionel rådgivning fra vores kompetente medarbejdere. Dertil kan du se vores monteringsguides her på siden eller på vores Youtube-kanal.

Aluminium specialløsninger

Ønsker du andre specialløsninger på dine profiler kan du altid kontakte os, for en dialog omkring en løsning på dette. Derudover kan du se mere på danskalu.dk – som specialisere sig i  specialløsninger i aluminium og andre tyndplader.

Aluminiumsprofiler på specialmål leveret indenfor 5 arbejdsdage

Vi leverer dine specialprofiler indenfor 5 arbejdsdage. Ønsker du endnu hurtigere levering er du velkommen til at kontakte os. Så gør vi alt hvad vi kan for at producere og sende profilerne endnu hurtigere!

Aluminiumsprofiler på specialmål i høj kvalitet til lave priser
Kurv