Priser er ekskl. moms.

Sålbænke uden opbuk

Med sålbænke på specialmål får du sålbænke med lige de mål du ønsker

Sålbænke på specialmål til lave priser

Du kan købe dine sålbænke i aluminium eller zink på specialmål hos BYGGEPROFILER.DK. Vi producere sålbænke af høj dansk kvalitet til utroligt lave priser. Vores specialsålbænke gør det nemmere for dig som kunde at montere. Dette gælder både private og håndværkere, da du slipper for tilskæring af profilerne. Dette gør monteringen langt hurtigere. Vores mål er at gøre det nemmest muligt for dig i sidste ende.

Sålbænke leveret klar til montering

Monteringen gøres utroligt nem med vores sålbænke på specialmål. Sålbænkene kommer i lige den størrelse du ønsker. Skulle der opstå spørgsmål eller andet før, under eller efter monteringen af dine profiler – så er du velkommen til altid at kontakte os. Vi har et dygtigt team af medarbejdere som sidder klar til at besvarer dine spørgsmål – store som små. Derudover kan vores monteringsvideoer hjælpe dig igennem monteringen. Se mere på vores Youtube-kanal.

Vi løser din specialopgave i aluminium eller zink

Vi løser små samt store specialløsninger i aluminium for både private samt store håndværkerfirmaer. Så har du en forespørgsel på et specielt produkt i aluminium eller zink, så kontakt os nu. Her kan du blandt andet ønske andre materialer eller farver.

Sålbænke på specialmål med hurtig levering

Vi leverer dine sålbænke senest 5 arbejdsdage efter bestilling. Så kan du hurtigst muligt komme i gang med at montere dine flotte profiler. Ønsker du din bestilling leveret endnu hurtigere kan du kontakte os, så forsøger vi at løse dette.

Sålbænke på specialmål i aluminium eller zink
Kurv