Priser er ekskl. moms.

VI HOLDER SOMMERFERIE LUKKET I UGE 29-30

Standardprofiler

Vi udfører diverse profiler på standardmål. Vores bredde sortiment af profiler udføres i materiale af høj godstykkelse og kan fås i bl.a. aluminium, zink, prælakeret aluminiuim samt natureloxeret aluminium. Vi er lagerførende i alle plader, hvilket sikrer altid hurtig levering.

Aluprofiler af høj kvalitet

Byggeprofiler.dk fremstiller et bredt udvalg af aluprofiler og zinkprofiler på standardmål. Vi sætter en stor ære i altid at leverer profiler af høj kvalitet. Derfor laver vi vores sålbænke, vindskeder osv i materiale af 1mm eller 1,5mm godstykkelse. Den øgede godstykkel sammenlignet med øvrige aluprofiler på 0,6mm giver profilet en øget stivhed der gør det nemmere at håndtere samt giver et bedre look ved montering.

Altid hurtig levering på aluprofiler og zinkprofiler

Vores maskinpark er sat op til hurtigt at kunne producere ordre af enhver størrelse. Dermed sikrer vi hurtig levering af alle ordre. Dette gælder uanset om det er 1 aluprofil eller 1000stk. Udover vores moderne maskinpark samt kompetente medarbejder gør vores store pladelager at vi altid er leveringsdygtige. Vi har altid aluminiumsplader i både 1 – 1,5 – 2mm godstykkelse. Derudover har vi flere varianter af zink, natueloxeret aluminium, aluzink samt flere farver prælakeret aluminium.

Lave priser på aluprofiler

Selvom vores profiler produceres i materiale af høj kvalitet går det ikke udover prisen. Vores profiler kan købes til gode priser. Er du DANSKALU-kunde fås profilerne til endnu bedre priser. Kontakt os for at få en bruger.

Kurv