Priser er ekskl. moms.

VI HOLDER SOMMERFERIE LUKKET I UGE 29-30

Skotrender

Med skotrender på specialmål får du skotrender med lige de dimensioner du ønsker

Danskproducerede skotrender på specialmål

Her kan du købe skotrender på specialmål. Det vil sige at du kan få skotrenderne i lige den længde du ønsker. Dette gør det nemmere for dig når du skal montere. Så slipper du nemlig for at skulle skære dem til for at passe. Dette sparer dig en masse tid, hvilket vil gavne dig både som privat og som professionel håndværker. Har du brug for guide igennem monteringsprocessen er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kompetente sidder klar til at guide dig, på den måde som tilpasser sig dine behov bedst. Som yderligere support har vi lavet monteringsvideoer. Dem kan du alle finde på vores Youtube-kanal.

Skotrender leveres monteringsklare til dig!

Når du modtager dine profiler. Så er de klar til montering med lige nøjagtigt den længde du har valgt. Dermed undgår du at skulle skære dem til. Dette mener vi er med til at skabe det bedst mulige udseende ved montering, samtidig med at det gør processen meget nemmer for dig som kunde.

Aluminiumsprofiler lige som du vil have dem

Udover en tilpasset længde, så kan du også vælge andre farver end vores standard. Dertil kan du helt selv vælge alle målene på dine profiler, samt vælge en anden godstykkelse. Alt dette samt flere løsninger i aluminium eller zink er vi klar til at hjælpe dig med. Du kan altid udfylde vores formular. Yderligere information findes på danskalu.dk

Du har dine skotrender kort efter bestilling

Du har dine monteringsklare profiler allerede 5 arbejdsdage efter at du har bestilt dem. Og dette er allersenest. Ønsker du endnu hurtigere levering kan du kontakte os, så forsøger vi også at løse dette.

Skotrender på specialmål lavet i aluminium eller zink
Kurv