Priser er ekskl. moms.

VI HOLDER SOMMERFERIE LUKKET I UGE 29-30

Murkroner

Murkroner bruges til afdækning af dit murværk.

Hvad bruger man murkroner til?

En murkrone bruges til afdækning af murværk. Murkronen er med til at give en flot afslutning og hjælper dertil med at lede vandet væk fra murværket.

Derfor skal du købe murkroner, samlelasker og løse ender hos BYGGEPROFILER.DK

Vi producerer murkroner, samlelasker og løse ender med det mål at tilfredsstille dine behov. Dette gør vi via højkvalitetsprofiler produceret udelukkende i Danmark. Alle vores murkroner laves med en godstykkelse på 1mm, hvilket er ideel for en flot og elegant montering. Derudover gør godstykkelsen murkronerne mere modstandsdygtige i forhold til kraftige vejrforhold. Murkronerne produceres både på standardmål samt specialmål – med ligheden at de begge kan købes til en billig pris og med hurtig levering.

Hvordan monteres murkroner?

Murkroner fra BYGGEPROFILER.DK er lette at montere. Du kan finde en guide til montering her på siden eller på vores Youtube-kanal. Vores erfarende medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål hvis du skulle have nogle. Hvis monteringen skal være endnu nemmere kan du med vores specialmurkroner få lige præcis den længde du vil have på profilet. Du kan med vores samlelasker opnå uendelige længder uden synlige overlap på dine profiler.

Fordele ved at købe murkroner i aluminium

Murkroner er ofte ret store profiler og kan derfor være ret tunge. Derfor er det en fordel at købe dem i aluminium, da de vejer cirka 1/3 af stål. Dette bidrager til at det er noget nemmere at montere. Aluminium er stadigvæk utroligt stærkt og modstandsdygtigt. Derudover er aluminium rigtigt klimavenligt, da det kan genbruges så mange gange som man ønsker.

Ønsker du specialmål på dine aluminiumsprofiler?

Som standard laves vores profiler med en længde på 1500mm. Vil du slippe for tilskæring af dine profiler kan du bestille vores specialmurkroner hvor du selv bestemmer længden på profilet. Ønsker du yderligere specialmål kan du udfylde formularen under specialordre eller ringe til os. For yderligere specialløsninger kan du se mere på danskalu.dk

Hurtig levering på vores profiler

Vi leverer alle vores alumniums og zinkprofiler indenfor 5 arbejdsdage. Haster det endnu mere er du velkommen til at tage kontakt til os. Så vil vi gøre alt vi kan for at du får dine profiler endnu hurtigere.

Aluminiums murkroner i dansk kvalitet til lave priser hurtig levering
Kurv