Priser er ekskl. moms.

VI HOLDER SOMMERFERIE LUKKET I UGE 29-30

Z-profiler

Z-profiler bruges til beskyttelse af vandrette samlinger i facader og gavle

Køb kvalitets z-profiler og samlelasker hos BYGGEPROFILER.DK

Ønsker du z-profiler af høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Vi sælger nemlig danskproducerede z-profiler med en godstykkelse på 1mm. Dette gør at du får en utroligt flot z-profil som er nem at montere. Du får vores z-profiler og matchende samlelasker til en billig pris. Og så har du endda ordren indenfor 5 arbejdsdage. 

Hvordan montere man et z-profil?

Det har vi svaret på. Så er du i tvivl skal du bare kontakte os, så hjælper vi dig. Vi hjælper både private købere og professionelle håndværkere. Derudover har vi lavet en guide til hvordan du montere dine profiler som du kan finde her på siden eller på vores Youtube-kanal. 

Hvorfor bør du købe z-profiler i aluminium?

Aluminium er utroligt nemt at arbejde med, da det er et stærkt metal, men stadigvæk utroligt let. Det vil sige at dine profiler vil kunne holde til en masse, samtidig med at du slipper for at løfte rundt på tunge profiler under monteringen. Udover dette, er en af fordelene ved aluminium, at der er meget miljøvenligt, da det kan genbruges alle de gange man har lyst til.

Vil du have dine profiler i en specifik længde?

Vi har løsningen! Ønsker du en anden længde end vores standardlængde på 1500mm. Så kan du bestille vores special z-profiler, hvor du helt selv kan vælge længden på profilerne. Ønsker du andre specielle specifikationer kan du kontakte os eller udfylde formularen, som du finder under specialordre. For mere information om specialløsninger i aluminium kan du også gå til danskalu.dk

Står du akut og mangler dine z-profiler?

Så kan du heldigvis have dine z-profiler indenfor 5 arbejdsdage hos BYGGEPROFILER.DK. Og ønskes leveringen endnu hurtigere kan du kontakte os – så gør vi alt i vores magt for at dette lykkes.

z-profil lavet i aluminium af høj kvalitet til lave priser med hurtig levering
Kurv