Priser er ekskl. moms.

VI HOLDER SOMMERFERIE LUKKET I UGE 29-30

Vindskeder

Vindskeder har til formål at at beskytte tagudhænget på husets gavle, så vind og fugt ikke uden videre kan trænge ind bag tagbeklædningen

Køb højkvalitets vindskeder og samlelasker

Vi sælger og producere vindskeder af høj dansk kvalitet. Den høje kvalitet i form af en 1mm godstykkelse gør at vores profiler er meget modstandsdygtige overfor kraftige vejrforhold. Dette resultere i en lang levetid på profilerne. Monteringen bliver også nemmere i det at vindskederne ikke vil flakke rundt undervejs. Dette gør at du opnår det bedst mulige resultat efter montering. Du kan have dine vindskeder og matchende samlelasker indenfor 5 arbejdsdage. Og de fås til en billig pris.

Hvordan monteres vindskeder?

Vindskeder fra BYGGEPROFILER.DK er let monterbare. Har du brug for guidning til hvordan det gøres, kan du se monteringsguides her på siden eller på vores Youtube-kanal. Vores guides egner sig for både øvede håndværkere samt førstegangs privatkøbere. Skulle du have yderligere spørgsmål sidder vi klar til at yde en hjælpende hånd. Vil du gøre monteringen nemmere kan du købe vores specialvindskeder, så slipper du for at skære dine profiler til, da du kan vælge lige den længde du vil have. For at du undgår overlap man kan se har vi lavet et samlelaske-system der giver dig muligheden for uendelige længder uden synlige overlap.

Derfor bør du købe vindskeder i aluminium

For at gøre monteringen nemmest mulig og beholde en høj standard for holdbarhed bør du vælge vindskeder i aluminium. Monteringen bliver nemmere i det at aluminium er et meget let materiale. Det vejer kun cirka 33% af stål. Dette er uden at du miste holdbarhed og udseende. Aluminium er også et meget miljørigtigt valg, da det kan gensmeltes efter behov, og dermed genbruges.

Specialmål på bukket aluminium og zink

Hvis du ønsker andre længder end 1500mm kan du bestille vores specialvindskeder. Her kan du helt selv vælge længder, hvilket gør at du slipper for at skære dine profiler til. Ønsker du andre mål på profilet eller en anden farve end dem vi har på lager kan du udfylde vores formular under specialordre eller ringe til os. For mere information angående specialprofiler i aluminium eller zink kan du se danskalu.dk

Du har dine aluminiumsprofiler indenfor 5 arbejdsdage!

Vi sørger for at du har din ordre indenfor 5 arbejdsdage. Ønskes hurtigere levering skal du være velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker, da vi ved at tid er penge.

vindskeder i aluminium af høj kvalitet til lave priser med hurtig levering
Kurv