Priser er ekskl. moms.

VI HOLDER SOMMERFERIE LUKKET I UGE 29-30

Samlelasker

Samlelasker bidrager til et utroligt flot look ved montering af dine profiler, da du undgår synlige overlap

Samlelaskers funktion

Med vores samlelaske-system får du en pænere montering af dine sålbænke, murkroner, vindskeder osv. Det gør du, da overlap på dine profiler ikke længere vil være til at se. Hermed får du et stilrent look på dine aluminium- og zinkprofiler.

Samlelasker fungere utroligt godt med vores profiler

Vores samlelasker fungere utroligt godt med alle vores profiler. Systemet er meget let anvendeligt, men kan have en rigtig stor betydning i form af det bedst mulige slutresultat ved montering. Så køb samlelasker og få en utrolig flot montering!

Samlelaske-system brugt i mange år

Samlelaske-systemet er brugt mange gange før, og har skabt begejstring hos forbrugerne. Dette har samlelaskerne gjort idet at de er nemt anvendelige og giver et bedre look!

Montering gjort nemt og pænt med samlelasker

Vores samlelasker er nemme at montere. Skulle der opstå tvivl eller problemer kan du altid henvende dig. Vi har stor erfaring med at hjælpe private samt professionelle kunder. Som ekstra hjælp har vi lavet en video der hjælper med montering, som du kan se under monteringsguides eller på vores Youtube-kanal.

Leveres sammen med dine profiler lynhurtigt

Dine samlelasker har du sammen med dine profiler allerede indenfor 5 arbejdsdage. Har du behov for endnu hurtigere levering, kan du tage kontakt til os, så gør vi alt hvad vi kan for at dette lykkes. 

samlelasker i aluminium gør montering pænere
Kurv