Priser er ekskl. moms.

VI HOLDER SOMMERFERIE LUKKET I UGE 29-30

Profiler med udluftning

Køb aluminiums- og zinkprofiler med udluftning

Alle vores aluminiums- og zinkprofiler er danskproduceret og af høj kvalitet. Vi hos BYGGEPROFILER.DK går utroligt meget op i at kunne stå bagved de produkter vi har produceret og at vi har tilfredse kunder. Derfor laver vi alle vores aluminiumsprofiler med en godstykkelse på minimum 1mm. Dette sikre bare at du som kunde får et utroligt flot slutprodukt efter montering. Vores produkter er af høj kvalitet, men dette kan du ikke se på vores priser. Vores aluminiumsprofiler kan du få til utroligt lave priser. Udskæringer står vi selv for via vores egen fiberlaser. Har du forespørgsler til andre skæreopgaver end vores standardprodukter er du velkommen til at kontakte os.

Nemt monterbare profiler hos BYGGEPROFILER.DK

Vores mål er også at gøre monteringen nemmest muligt for vores kunder. Skulle du have spørgsmål sidder vi klar til at besvare dem – både før og efter dit køb hos os. Vi forsøger også at guide dig igennem monteringsprocessen via monteringsguides. Her har vi lavet videoer du kan finde her på siden samt på vores Youtube-kanal.

Alle aluminiumsprofiler leveres hurtigt!

Alle vores aluminiums- og zinkprofiler får du produceret og leveret, blot 5 arbejdsdage efter ordre. Da tilfredse kunder betyder alt for os, kan levering fremskyndes hvis du kontakter os. Så gør vi alt hvad vi kan for at løse dette.

Kurv